Translate

Zoek je iets?

woensdag 31 juli 2013

Mijn Amerika reis: 's avonds? Downtown Disney - T rex restaurant

Hoi allemaal,

Ik heb nu al twee pretparkdagen omschreven van mijn Amerika reis, maar er is 's avonds natuurlijk ook van alles te doen! 's Avonds zijn we een aantal keer naar "Downtown Disney" geweest.
Downtown is eigenlijk een soort mini stad die 's avonds open gaat. Je hebt er restaurants, winkels en clubs...

Ik ga eerst wat vertellen over Downtown (heel klein stukje want komt nog een ander bericht van) en daarna over het SUPER GAVE restaurant waar we aten.

Wikipedia over Downtown Disney: '
Downtown Disney is de naam van het winkel- en uitgaansgebied in het Walt Disney World Resort. Het bestaat uit drie regio's.
 • Marketplace is het winkelgedeelte. Hier vind je de meeste winkels zoals de grootste Disneywinkel ter wereld maar er zijn ook restaurants.
 • In Pleasure Island bevonden zich vooral disco's en clubs waar je 's avonds kunt uitgaan.
In september 2008 zijn de meeste disco's en clubs gesloten en worden in 2009 en 2010 vervangen door winkels en restaurants.
 • In West Side kun je onder andere een voorstelling van Cirque du Soleil bekijken of je kunt naar Disney Quest. Dit is een groot gebouw met vijf verdiepingen waar je gewone videospelletjes kunt spelen en virtuele dingen kunt doen zoals een eigen achtbaan maken en uitproberen.'

De eerste avond dat we naar Downtown gingen aten we bij het restaurant "T-rex". Dit is een thema restaurant/winkel met als thema (duh) Dinosaurussen.

Vaak was er een lange rij bij dit restaurant, daarom hebben ze voor de kinderen een soort zandbak gemaakt waar je "botten" in kon opgraven, zag er erg leuk uit maar daar ga ik niet in...

In de winkel had je "Build a Dino" dit is van het bedrijf "Build a bear". In deze winkel maak je stap voor stap je eigen knuffel.
 1. je kiest de vacht voor de knuffel uit
 2. je kiest een geluidje voor je knuffel uit (hoeft niet)
 3. je vult je knuffel
 4. je koopt kleding voor je knuffel (Niet normaal, het is een hele kleding winkel gewoon en ze verkopen er ook bedden voor je knuffel met bijpassend dekbed!!!!!)
Ik heb er ooit is een gemaakt bij "Build a bear" in Londen ik was toen 10 jaar...

Nu het restaurant, het restaurant is ingedeeld in 4 thema's
 1. vuur
 2. water
 3. jungle
 4. ijs
Je komt binnen in vuur, hier staat een hele grote T rex je op te wachten (zijn allemaal robots die bewegen en af en toe brullen) ook staan er allemaal mammoeten en allemaal dat soort dieren.

Dan water, bij water zit je in een soort aquarium, met een of andere waterdino boven je hoofd.

Dan Jungle (daar zaten wij) dit vind ik het spectaculairste hier zat je in een jungle met allemaal Dino's die af en toe bewogen echt super!Dan ijs, dit vind ik de minst leuke je zit daar in een ijstunnel met een skelet van een dino, dat was het...

We namen als voorgerecht nacho's super lekker (en veel!!!!!!!).
In Amerika is echt alles groter, een small van drinken zou hier een XL zijn, en als het op is krig je meteen een nieuwe (gratis vullen). En het voorgerecht, had ook het hoofdgerecht kunnen zijn echt NIET NORMAAL!

Maar het beste was toch wel het nagerecht, we kregen alle 4 vanille ijs en saus en taart en weet ik veel wat nog meer ! Maar het zag er wel gaaf uit :)

 
Hier een filmpje die je een soort van rondleid door het restaurant!
 
 
Het eten was super!
 
Tot snel
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Follow