Translate

Zoek je iets?

dinsdag 22 oktober 2013

Filmtip: Monte Carlo

Hey hey,

Iedereen heeft wel eens zin in een avond meidenfilms kijken, van die films waarvan je het einde vanaf het begin af aan al kunt voorspellen. Toch zijn dit (vind ik) vaak de allerleukste en meest romantische films.

Ik heb nu een tip voor een van die films, misschien ken je hem misschien ook niet. De film heet "Monte Carlo". Met o.a. Selena Gomez, Cory Monteith en Leighton Meester.

Het verhaal (waarschuwing verteld einde van het verhaal) www.wikipedia.nl:
Nadat Grace is afgestudeerd gaat ze samen met haar zus Meg en haar beste vriendin Emma naar Parijs. Daar komen ze in een groezelig hotel terecht en gaan ze mee met een saaie toeristenbus. Als die zonder hen doorrijdt terwijl ze op de Eiffeltoren staan en het begint te regenen gaat het drietal schuilen in een luxehotel. Daar aanziet men Grace als Cordelia Winthrop Scott, een rijke maar arrogante Britse erfgename die haar evenbeeld blijkt. Ze besluiten het er maar van te nemen en vliegen in Cordelia's naam naar Monte Carlo waar Cordelia een dure halsketting zou schenken aan een veiling ten voordele van Roemeense schoolkinderen. Ter plaatse valt Grace voor Theo, de zoon van de organisator. Emma wordt door een prins uitgenodigd aan boord van zijn jacht, maar knapt af op de manier waarop hij de diensters behandeld. Zij en Grace zijn thuis immers zelf diensters. Meg is inmiddels helemaal in de ban van een rondtrekkende Australiër en gaat met hem op schok.
Later komt ook de echte Cordelia aan hen beschuldigt van het stelen van haar halsketting. Die wil ze niet meer wegschenden, en dus binden ze haar vast tot na de veiling. Inmiddels komt ook Emma's vriendje Owen aan, die naar haar op zoek is. Cordelia ontsnapt echter, ontmaskert Grace op de veiling en eist haar arrestatie. Grace maakt een publieke knieval, waarop Cordelia's tante de ketting koopt voor zes miljoen euro. De politie ziet er geen graten in en blijft er buiten. Theo voelt zich echter bedrogen en loopt weg.
Uiteindelijk gaat Meg mee op Ryans wereldreis. Emma gaat samenwonen met haar Owen in Texas. Grace gaat als vrijwilliger aan de slag in één van de Roemeense scholen waarvoor geld werd ingezameld. Als Theo daar langskomt voor zaken worden ze herenigt.


Dit vind ik echt een super leuke film. Zo een die je kan blijven kijken! Om eerlijk te zijn vind ik Leighton Meester de beste actrice, (en de leukste rol). Ik zeg echt een film om op een film avondje te kijken! Monte Carlo!


Foto links: Leighton Meester

bron foto's: www.google.com
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Follow