Translate

Zoek je iets?

vrijdag 2 mei 2014

Best Disney Songs - Do you want to build a snowman?!

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik weer een leuk Disney liedje voor jullie, ik denk dat deze bijna iedereen wel kent: Do you want to build a snowman?
Dit liedje komt uit de film Frozen, hij wordt gezongen door Anna (als kind, tiener en volwassene). Het is vrij aan het begin van de film. Anna en Elsa (de twee zusjes) waren heel erg close, Elsa heeft magische krachten en daar speelde Anna en Elsa vaak mee, dan bouwden ze een.... snowman!

Op een ochtend spelen ze weer samen en raakt Elsa Anna met haar magische krachten, Anna wordt ijskoud en krijgt een witte plek in haar haar, Elsa heeft haar hoofd bevroren! Maar gelukkig is er iemand (een steen) die kan helpen. Alleen daarna mogen Elsa en Anna elkaar nauwelijks nog zien. Elsa mag eigenlijk bijna niemand meer zien, omdat men bang is dat ze haar magische krachten niet kan bedwingen, als ze namelijk bang is worden haar krachten sterker. Ze wordt bang dat ze iemand pijn doet waardoor haar krachten inderdaad sterker worden! Anna snap niet waarom ze haar zus niet meer mag zien (dat ze geraakt is door de magische krachten is uit haar hoofd gewist en niemand mag weten wat er met prinses Elsa aan de hand is, want zij is de troonopvolgster). Anna mist haar zus vreselijk en klopt elke dag weer aan bij haar zusjes kamer om te vragen of ze vandaag dan eindelijk met haar een sneeuwman wilt bouwen en iedere keer stuurt Elsa haar weg. Beide worden hier erg verdrietig van! Als de ouders van Elsa & Anna op reis gaan en omkomen door een storm, staan Elsa & Anna er alleen voor maar nog steeds negeert Elsa Anna!

Dit liedje wordt gezongen door Anna als kind, als tiener en als volwassene. Ze komt in dit liedje dus elke dag bij haar zus vragen of ze nu met haar wilt spelen. Heel zielig! Toen ik dit zag moest ik echt heel erg hard huilen!Dit is toch een zielig lied, maar super mooi?!
Wat is jullie favoriete Disney Song? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Follow