Translate

Zoek je iets?

zaterdag 3 januari 2015

Sneeuwwitje en de 7 kleine mensen

Hoi allemaal,

Vorig jaar zond RTL Assepoester een modern sprookje uit. Waarin het sprookje van Assepoester in een heel nieuw modern jasje werd gestoken. Dit jaar was Sneeuwwitje aan de beurt. Oftewel Sneeuwwitje en de zeven kleine mensen.

We kennen allemaal het sprookje Sneeuwwitje wel. Dit jaar is de film in een nieuw jasje gestoken, iets wat ik echt super leuk vind. Dit jaar gaat het over een meisje Blanche dat veel mooier is dan haar stiefmoeder. Haar stiefmoeder stuurt haar naar een kliniek in Belgiƫ, waar ze moet gaan werken, maar eigenlijk wil de stiefmoeder dat ze haar gezicht verbouwen en dat het dan compleet misgaat. Blanche wordt echter onderweg "vrij gelaten" en vlucht het bos in waar ze een huisje tegenkomt. Hier wonen 7 kleine mensen en daar gaat zij voor zorgen. Als haar stiefmoeder erachter komt dat Blanche nog steeds leeft doet ze er alles aan, om haar toch te vermoorden...Natuurlijk lukt dit door een appel te geven en stikt Blanche, maar dan komt er een prins langs en de kust haar en eind goed al goed.

Ja, wat moet ik hierover zeggen. Een leuke film was het zeker. Ik vond vooral de 7 kleine mensen erg grappig. Het is gewoon zo'n lekkere Hollandse film en je moet er van houden, maar ik vind dat altijd wel erg leuk! Als je hem niet gezien hebt, zou ik hem zeker nog even terugkijken vooral omdat hij zo grappig en leuk en simpel is. Er is natuurlijk niets spannends etc. aan want we weten allemaal hoe het afloopt, maar het is wel leuk om te zien hoe Sneeuwwitje modern is gemaakt! De film duurt ongeveer een uurtje dus dat is wel leuk voor 's avonds een keertje!!

Tot snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Follow