Translate

Zoek je iets?

vrijdag 10 oktober 2014

Lush Shoplog

Gister heb ik helaas geen bericht geplaatst, want ik was ziek. Dus dat betekent dat jullie er morgen én overmorgen eentje krijgen!




Hoi allemaal,

Vandaag heb ik weer even lekker bij de Lush gewinkeld.
Gisteren had ik namelijk mijn laatste paar spulletjes op gebruikt en vandaag was ik vroeg uit, dus vond ik het wel een mooi moment om even naar de Lush te gaan... (er zitten inderdaad ook dingen bij die ik vorige week noemde in mijn post) 


Ik kocht het volgende:
* Tea Tree Water
* So White showergel
* Reindeer Rock soap
* Santa's lipscrub

Allemaal lekkere en leuke dingetjes dus weer en de meeste zijn van de kerstcollectie, dus limited edition. Ik zal nu de producten een voor een eventjes langsgaan

Tea Tree Water



Ja wat moet ik hier nou weer over zeggen. Ik had dit product al vaker gekocht, maar hij was bijna op ,dus ik had hem gewoon weer nodig. Het is gewoon een hele fijne en verfrissende toner, maar ik ben van plan hier een review over te gaan schrijven samen met Fresh Pharmacy soap. Dus een uitgebreide review komt er nog aan!!

 
So white Showergel
Ik denk dat dit echt het pareltje is van alles wat ik gekocht heb. Hiervoor ging ik naar Lush!! Jullie kennen misschien wel de So White bath bomb die ruikt naar appeltjes. Ik was altijd al verliefd op deze geur, maar helaas kan ik geen bath bombs testen. Dus ik was natuurlijk geweldig, super blij toen ik hoorde dat deze heerlijke geur ook als showergel verkocht ging worden. Het is weliswaar een limited edition versie, wat betekent dat hij niet het hele jaar in de winkel zou liggen, maar wat dan nog!! Het ruikt geweldig en misschien sla ik tijdens de kerst-sale nog wel een paar flessen in om het jaar mee door te komen, je weet het nooit!


Reindeer rock soap
Oké dit is echt de mooiste zeep die Lush ooit heeft gehad, vind ik. Je ziet het niet zo goed op de foto (ook niet op mijn stuk zeep hoor), maar dit is een rode zeep met in het wit allemaal rendieren erin! Dit is zo tof!! De kleuren doen me ook echt denken aan de kerst en ik krijg spontaan Rudolph the Red nose Reindeer in mijn hoofd. Het is een zoete, fruitige geur. Hij doet me het meeste denken aan kersen. Echt een hele warme en winterse geur. I LOVE IT!


Santa's lipscrub
En dan last but not least de Santa's lipscrub. Ik wilde echt een goede lipscrub, want ik de winter barsten mijn lippen altijd en krijg ik allemaal van die losse velletjes en dat ziet er gewoon niet zo mooi uit. Nu hoorde ik van iedereen dat de scrubs van Lush zo geweldig zijn en zeker die met Kerstmis. Dus nou ja, die ging ook maar mee! Het lijkt me erg tof om deze te gaan reviewen dus dat ga ik zeker snel doen! 


Zo dit was dan mijn Lush shoplog, ik vind dat ik hele leuke dingen gekocht heb! 

Tot snel!
Wat vinden jullie het leukste product? 




4 opmerkingen:

  1. Fijne producten!

    dominiquegdn.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er super tof uit! Ik heb de popcorn lipscrub erg fijn. Ik zou nog wel de snow fairy douche gel willen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ja die ruikt ook lekker he! Ik heb er over getwijfeld en heb achteraf echt spijt dat ik het niet heb gedaan

      Verwijderen

Follow