Translate

Zoek je iets?

zondag 6 september 2015

4 Times the boyfriend jeans

Het meisje dat de winactie gewonnen heeft, heeft een mailtje ontvangen!

Hoi allemaal,

Naast de skinny jeans, the regular jeans en the high waisted jeans zijn er een aantal nieuwe soorten broeken terug gekomen.
The Boyfriendjeans is hotter dan hot en je ziet 'm overal voorbijkomen. Maar hoe zie je er toch als een meisje uit in deze jongens achtige broek?
Vandaag geef ik wat tips!

Streepjes 

The boyfriend jeans en een sreepjes shirt zijn voor elkaar gemaakt. Dus rol je broekspijpen op doe lekker je gympies aan en doe een gestreept shirt aan. Het is zo simpel, maar je ziet er super stylish uit!


Classy 

Je kan je boyfriend jeans er toch classy uitlaten zien door er een blouse boven te doen. Denk aan bijvoorbeeld een witte blouse, je boyfriend jeans en een paar hakken. Eventueel nog een ketting of een armband en je bent klaar!


Denim on Denim

Iets wat de laatste tijd weer helemaal hot is, is denim on denim, vooral bij een boyfriend jeans. 
Je kiest een gave boyfriend jeans uit en een leuke spijkerblouse (het liefst wel in een andere kleur) een paar hakken of juist stoere boots en je bent er weer helemaal klaar voor! 
                                                

 Fun 

Je kan je boyfriend jeans er natuurlijk ook heel schattig en speels uitlaten zien door er een schattig shirt bovenop te doen, met bijvoorbeeld een leuke tekst of met een cropped top. Met een paar gympen eronder, een leuke sjaal en die gave broek zie jij er super lief uit! 
                                 
                                         Go Sporty      

Dit was 'm dan alweer, dit zijn 4 leuke en verschillende manieren om the boyfriend jeans te stylen.
Ik ben zeker van plan dit soort artikels vaker te maken, want ik vind het zelf erg leuk om dit op te zoeken en inspiratie op te doen en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Tot snel!

Bronnen:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Follow