Translate

Zoek je iets?

vrijdag 2 september 2016

Instagram accounts die zeker de moeite waard zijn


 
Hoi allemaal,

Instagram heeft talloze gebruikers en tussen die talloze gebruikers zitten ook talloze super toffe feeds. Probeer daar maar eens de "minder bekende" maar toch prachtige feeds tussenuit te halen.
Vandaag heb ik een lijstje met mensen die zeker de moeite waard zijn om eens op Instagram te checken.

(Met minder bekend bedoel ik onder 15K)


@Femke Kamps
Misschien kennen jullie haar al, of kennen jullie haar blog. Ik leerde haar in elk geval kennen doordat ze op een artikel reageerde wat ik al heel lang geleden geschreven had. Ik besloot haar blog te bekijken en was verkocht, dus zocht ik haar ook snel op Instagram op. Haar foto's zijn heel leuk en lekker kleurrijk, enne... Wie wordt er nou niet verliefd op Wikkie? (die overigens ook een eigen Instagram account heeft) 

 

@Joellawassink
Ik werd in eerste instantie verliefd op het kapsel van Joella, daarna op de rest van haar feed. Joella is een fashion and lifestyleblogger en haar foto's zijn prachtig. De foto's zijn licht en clean en ze passen perfect bij elkaar! Voor fashioninspiratie zit je hier altijd goed!
 Morning! Getting through the week with my essentials from @joandjudy ! I really love this workbook I can remind everything I got to do!๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž
@Miekkvdsande 
Miekkvdsande is het kleinste account wat ik hier benoem. En dat is dan ook de reden waarom ik haar benoem, zij verdient veel meer volgers! Haar foto's zijn lekker licht met wat kleurige accenten erin. Daarnaast is ze ook nog blogger! Zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen dus!

@Goudenlijntjes 
Zeg je leuke teksten op een prachtig bord? Dan zeg je Goudenlijntjes. Anne's feed staat bomvol kei schattige tekeningen en mooie teksten, vaak op een krijtbord geschreven voor de รผber tumblr-feeling.
Wil je haar werken eens in het echt zien? Zoek dan de Yoghurtbarn eens op!
Why be moody when you can shake ya booty๐ŸŽ‰
.
.
.
#handlettering
@Anniekandringa
Ik volgde Annieks blog al best lang, voordat ik haar instagram feed ontdekte. Enne.. wat is het leuk! Wat Annieks feed zo uniek maakt is dat al haar foto;s een ronde vorm hebben. Daarnaast zijn ze ook nog eens prachtig bewerkt! Ook zeker eens de moeite waard om te bekijken!
'morning Amsterdam ๐Ÿ’• #anotherday #amsterdam #canals


 Dit waren mijn 5 favorieten Instagramaccounts! Mijn account is @c_like_celebrate en ik zou het helemaal tof vinden als jullie die zouden volgen.* ugh zelfpromo*
Laat ook zeker jouw instagramaccount achter in de comments en wie weet ben jij de volgende die ik op deze manier uitlicht!

Tot snel!

5 opmerkingen:

  1. Echt ontzettend leuk, ik voel me vereerd met een plekje in deze lijst! Merci:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aaw dankjewel Anniek, dat is wel met een reden natuurlijk :)

      Verwijderen
  2. Ah, superleuk dit Chiara! En heel tof dat ik tussen dit lijstje mag staan, dankjewel! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mieke | Mieksmind3 september 2016 om 11:06

    Wat leuk dat ik hier tussen sta! Bedankt, Super tof x

    BeantwoordenVerwijderen

Follow