Translate

Zoek je iets?

vrijdag 27 februari 2015

How To: Tumblr Room

alle credits van foto's gaan naar de makers op Tumblr en we heart it

Hoi allemaal,

Tumblr wie kent het niet, de site waar alles veel mooier lijkt dan het eigenlijk is. De site waar alleen de mooie dingen van de wereld met een extra filtertje worden laten zien. Als je al die Tumblr foto's voorbij ziet komen denk je maar één ding, IK WIL OOK EEN TUMBLRLEVEN. Nou en om daar mee te beginnen heb ik vandaag een How to Tumblr room

Oké je moet eerst even bedenken, die foto's die op Tumblr of We heart it, of waar dan ook staan die zijn vaak bewerkt en zijn maar voor eventjes zo. Nadat de fotot gemaakt is wordt alle rotzooi weer neergegooid en is het weer gewoon een normale tienerkamer. Maar goed je kan natuurlijk altijd proberen een soort van Tumblr room te creëren.


Tip 1: Kerstlampjes

Haal al die kerstlampjes maar weer uit de schuur, want dat is echt typisch Tumblr. Hang je lichtjes boven je bed en gebruik ze als verlichting. Schattig en sfeervol en echt iets Tumblr's!

Tip 2: Quotes

Quotes zijn echt dingen die je in elke Tumblr kamer wel kan vinden, dus schilder ergens jouw favoriete quotes op de muur. Let op: Zorg ervoor dat dit quotes zijn die JIJ leuk vindt en die op jou slaan, want anders schilder je ze alleen omdat je een quote "moet" hebben, maar je vergeet dan even dat je er de komende tijd wel tegen aan moet kijken

Tip 3: Fotowand

Gebruik één wand van je kamer om daar een fotocollage op te maken. Het maakt niet uit wat voor foto's als JIJ ze maar leuk vindt en als het er maar veel zijn! Het is de bedoeling dat je geen stukje van je muur meer kan zien en dat je alles scheef en over elkaar heen plakt! SUCCES! Je kan natuurlijk ook een wereldkaart ophangen en dan bij alle landen waar je bent geweest een vakantiefoto plakken! 

Tip 4: Bed

Het belangrijkste in je badkamer is natuurlijk je bed. Zorg er dan ook voor dat hij eruit springt en dat hij belangrijk is. Dit kan je doen door een mooi/leuk dekbed te gebruiken en daar allemaal vrolijke kussentjes op te leggen. Let op dat het niet te druk wordt! Een fel gekleurd dekbed en dan ook nog eens veel verschillende soorten kussentjes kan wat te druk worden. Daarom is het misschien verstandig om de kussentjes bij elkaar te laten matchen en dan bijvoorbeeld een wat minder druk dekbed te nemen. Ikzelf heb een zwart wit dekbed met kussentjes met bloemetjes en de Eiffeltoren. 

Tip 5: Laat jezelf zien

Laat jezelf zien in je kamer! Dat kan bijvoorbeeld door posters op te hangen van jouw favoriete band of sportclub. Of door jouw muziekinstrument in je kamer neer te zetten. Ook kan je natuurlijk wat kleren op een gewoon kledingrek hangen zodat je ze goed ziet, of je stalt wat make-up uit op een tafeltje! Wat ook leuk is, is om wat DVD's etc. uit te stallen of mooi neer te leggen!
Wees creatief!

Nou dat was het dan alweer. Er zijn natuurlijk nog veel meer dingen om jouw kamer Tumblrproof te maken, maar dit was eventjes een begin (wie weet maak ik nog wel een deel 2). 
Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben gehad en dit soort berichten leuk vinden!
Ik vond het in ieder geval héél leuk om te schrijven!

Tot snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Follow