Translate

Zoek je iets?

vrijdag 12 december 2014

Musicalmeid bestaat 2 jaar ~ WINACTIE

Hoi allemaal,

Ik weet niet of jullie dit weten, (bij mij staat het gewoon in de kalender), maar musicalmeid bestaat twee jaar! *doet vreugdedansje*.

Toen ik begon met bloggen had ik om eerlijk te zijn niet verwacht dat ik zo lang zou blijven door bloggen. Na twee jaar is bloggen echt een passie geworden en ik vind het heerlijk om te doen.
Een paar dagen terug keek ik terug naar mijn eerste paar blogberichten, ik had nog geen idee wat en hoe ik het wilde en kijk nu!

Ik neem het bloggen steeds serieuzer en ik vind het met de dag leuker worden. Ik ontdek nieuwe dingen en schrijf daar dan over, geweldig vind ik het!
Ik kan echt heel blij worden, als ik bijvoorbeeld net iets nieuws gekocht heb en ik kan daar dan een shoplog/review over schrijven. Het is gewoon heerlijk dat je je ervaringen kan delen met mensen die je eigenlijk helemaal niet kent!

Oké nu genoeg gekletst over hoe geweldig ik dit allemaal vind, want de meest van jullie hebben dit bericht waarschijnlijk alleen geopend voor de winactie en daar heb ik zelf echt totaal geen problemen mee. Ik denk dat iedere blogger dat gevoel namelijk wel kent (haha ;))

Ik zal jullie eerst vertellen wat er o.a. in het pakket zit dat ik weg ga geven (het is dus een pakket, dus 1 persoon wint alles)

* Het boek "Een vreemde zomer"
* HEMA gezichtsmaskers
* HEMA bodyscrub in de geur Melon Warm & Wonderful
* Dove showergel
* Dove bodylotion

Dit is dus wat er o.a. in het pakket zit, de rest wil ik nog even geheim houden, maar ik weet zeker dat jullie het te gek zullen vinden

Jullie kunnen natuurlijk allemaal meedoen aan deze winactie, maar dan moet je er wel iets voor terug doen. Ik zou het prettig vinden als je
- Me volgt op Bloglovin of gewoon via Google plus
- Mijn Facebook pagina liked 
- En een leuke foto van mijn blog plaatst op Instagram/Twitter met de #musicalmeidwinactie

Ik hoop dat jullie dit tof vinden en dat ik in het vervolg misschien meer winacties kan gaan doen, daar zou ikzelf (en jullie denk ik ook) heel blij van worden!
Oh ja, als je op bijv. Instagram een "aparte" naam hebt reageer dan even hieronder. Het zou zonde zijn als ik denk dat je niet meedoet, maar als je dat uiteindelijk wel doet...

Als de winactie stopt, laat ik dat natuurlijk even weten. 

Veel succes allemaal!
Tot snel!3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je 2 jarige bestaan, ik doe het je niet na. Haha. Wat je nu al verteld klinkt als een super pakket. Die spullen van de hema zijn meestal echt super fijn (en lekker goedkoop) en dove blijft natuurlijk een geweldig merk. Ik ben heel erg benieuwd naar welke geuren je in het pakket hebt want ik heb van beide merken nog lang niet alles uitgeprobeerd. Ik ben ook erg benieuwd naar het boek, ik heb het even gegoogeld het klinkt in ieder geval leuk.
  Ik volg je op bloglovin (sandra9454)
  Ik kon je niet vinden op twitter maar ik heb wel een tweet voor je de wereld in gestuurd https://twitter.com/Xsajo/status/543520393638969344
  Ik heb geen instagram en facebook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. proficiat met je twee jarig bestaan.
  Natuurlijk doe ik mee met je winactie.
  Ik heb je een +1 gegeven met google, ik like je op fb en ik heb je gedeeld op fb en uiteraard ga ik er een tweet in gooien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als eerst gefeliciteerd!! Ik kan zelf ook niet wachten tot mijn blog 1 jaar is haha! Ik doe graag mee met deze winactie :)

  BeantwoordenVerwijderen

Follow