Translate

Zoek je iets?

donderdag 10 september 2015

Review: Catrice Chocolate nudes eyeshadow paletteHoi allemaal,

Dit najaar vliegen de chocoladebruine eyeshadows je om de oren. Vele merken zijn al uitgekomen met zo'n palette om je vingers bij af te likken, het budget merk Catrice kon natuurlijk niet achterblijven. Er zijn weer verschillende nieuwe producten van Catrice in de schappen te vinden en één daarvan is het Chocolate Nudes eyeshadow palette, wat ik vandaag voor jullie ga reviewen.


Het palette zit in het oude vertrouwde doosje van Catrice, Catrice heeft namelijk nog meer eyeshadow palettes en die zitten allemaal in zo'n soort doosje.
In het doosje zitten 6 verschillende chocolade kleuren en ze verschillen van matt naar glitters.

Er zitten twee kleuren in die als high lighter gebruikt kunnen worden, de rest is echt voor op het oog.
De kleuren die zijn uitgekozen zijn geschikt voor een complete ooglook, dus je hoeft maar één palette te pakken en dan kan je meteen een ooglook maken. Handig, want dit palette is ook niet zo groot en kan je dus makkelijk meenemen!

Ik vind het wel jammer dat de kleurtjes geen naam hebben, dat het dingen een stuk makkelijker gemaakt, maar goed, dat is niet het grootste probleem.
Zoals je ziet vallen de highlighters een klein beetje weg, maar alle andere kleuren zijn redelijk tot goed gepigmenteerd.

Kortom een schattig palette met 6 ogenschaduws erin met verschillende texturen en kleuren voor een alledaagse look. Voor de prijs die je ervoor betaald vind ik dat Catrice dit heel goed gedaan heeft en raad ik 'm zeker aan als je een eyeshadowpalette wilt hebben.

Tot snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Follow