Translate

Zoek je iets?

zondag 22 november 2015

Shoplog The Body Shop


Hallo allemaal,

Een paar weken geleden was er pre christmas shopping bij The Body Shop, wat jullie waarschijnlijk wel weten is dat ik echt gek ben op The Body Shop en ik kon het dus ook niet laten om eventjes te gaan kijken, natuurlijk heb ik weer wat gekocht en dat laat ik jullie vandaag zien! 


Ik kwam natuurlijk voor de kerstcollectie. De kerstcollectie bestaat uit de al bekende Glazed Apple en Cranberry en is dit jaar aangevuld met de Frosted Plum. Ja pruimen dus! 
Ik wist echt niet wat ik daarbij moest denken, maar ik vind het heel lekker ruiken. Het is best ene sterke geur, die lang blijft hangen. Je moet er van houden. Van deze geur kocht ik de bodybutter. Het is een lekkere voedende butter en ik gebruik hem met veel liefde! 


Vervolgens kocht ik een lekkere showergel. Deze is niet zo heel bijzonder, maar ik vind het echt zo lekker! Dit is de showerfel van de moringa lijn. Als je niet weet wat je iemand cadeau moet doen, geef dan iets uit deze lijn, het is namelijk een geur die iedereen lekker vindt! 


Oeeh daarna kocht ik iets waar ik echt veel te enthousiast over ben, namelijk de bananen showergel een condtionner. Ik wil hier verder niet te veel over vertellen, want er komt nog een review over, maar ik wilde het zeker toch eventjes noemen! 

Ze verkopen bij The Body Shop ook geurkaarse. Misschien is dit nieuw, misschien niet, maar ik wist het niet. Ik werd wel echt super gelukkig van alle geiren! Ik mocht van mezelf één geur uitkiezen en dat is de aloë linnen variant  geworden. Echt een heerlijke frisse geir! Ik ben er echt heel blij mee! 


Omdat ik over de €35,- had besteed, mocht ik nog een scrub uitzoeken. Daf werd de scrub van de argan oil collectie. Super lekker! 


Zo dat was alles wat ik heb gekocht bij The Body Shop. Ik ben er zeer tevreden mee! 

Tot snel! 


5 opmerkingen:

  1. Ooooh heerlijk zijn de producten van The Bodyshop hè :) Ik ga binnenkort ook weer een keertje langs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw klinkt echt super! Ik ken heel het merk niet (erg slecht!) misschien toch eens proberen. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. The body shop heeft altijd lekkere dingen! Die geurtjes :) Je hebt wat goede aankoopjes gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Follow