Translate

Zoek je iets?

donderdag 8 januari 2015

Shoplog CentrO Oberhausen

Hoi allemaal,

Afgelopen vrijdag ben ik een dagje naar gaan winkelen in CentrO in Oberhausen. CentrO is het grootste winkelcentrum van Europa, dus je begrijpt dat ik er echt super veel zin in had! Ik heb er wat leuke dingen gekocht en het leek me leuk om ze aan jullie te laten zien!



Toen we binnenkwamen, gingen we eerst naar Bershka. Ik had daar echt nog nooit iets gekocht, dus was benieuwd. Toen ik binnenkwam zag ik meteen een super tof truitje, wat ik uiteindelijk niet gekocht heb, maar toch, het begon goed! Uiteindelijk heb ik een lekkere comfy trui gekocht. De trui is wit met roze en ik viel meteen voor de opdruk! Er staat namelijk: Like me, Tweet me, Bershka, Share & Follow me! Met mijn blog in mijn achterhoofd vond ik dit natuurlijk te gek! Het is verder niet zo'n bijzondere trui, gewoon met zo'n band onderin, niet erg speciaal dus, maar wel leuk!

foto 1.JPG wordt weergegeven
Trui Bershka
Daarna ging ik naar New Yorker, daar kocht ik een verdwaald blouseje en een joggingsbroek. Die joggingsbroeken van New Yorker zitten zo lekker, dus elke keer als ze er zijn, neem ik er wel eentje mee. Dat komt ook omdat ik ze echt héél vaak gebruik omdat ik dans (als vak) heb op school. Nou ja 't is gewoon een zwarte joggingsbroek met onderin een elastieken band. Ik heb geen foto van mijn joggingsbroek omdat ik niet denk dat dat erg interessant is. Het blouseje vind ik geweldig. Echt middenin de winkel hing het blouseje ineens, hij hing alleen en geloof het of niet, jongens, maar het is mijn maat!!! Ik vind het best een stoer blouseje, het is legergroen met gouden details. Er zitten twee ritsen op de borst en eentje in de hals. De knoopjes aan de mouwen zijn studs, erg stoer en leuk vind ik dit!



foto 5.JPG wordt weergegeven
New Yorker blush
Na de New Yorker ging ik naar Lush en ja hoor daar is natuurlijk Kerstsale! Het was echt mega druk, ik heb het nog nooit zo druk gezien bij een Lush. Ik heb er twee dingen gekocht omdat het zo druk was, dat ik eigenlijk geen zin meer had om verder te kijken. Ik heb twee douchejellies gekocht, (ik heb zoiets nog nooit gekocht dus ben echt super benieuwd) Ik kocht de geuren Snowman en Sweetie Pie. Snowman was een limited edition van de kerstcollectie dus daar ging nu ook nog korting vanaf! Snowman ruikt best fris, er zit iets van wortels of zoiets in, echt een hele aparte geur waar je van moet houden. Sweetie Pie ruikt naar bosbessen, hij ruikt een beetje naar Reindeer Rock uit de kerstcollectie. Een erg lekkere geur in ieder geval. Twee hele interessante producten, ik ben benieuwd!

foto 4.JPG wordt weergegeven
Lush showergellies Sweetie Pie and Snowman
Hierna gingen we naar KIKO, daar had ik me zo erg op verheugd, niet normaal. Ik was nog nooit bij een KIKO geweest, dus ik was echt super enthousiast. Helaas was het in deze winkel ook echt super druk, want ja ook hier was er sale. Toch heb ik nog een mooie blush weten te vinden in de sale. Het is de top pairs blush in de kleur 02 Raspberry Rose and Peach. Het zijn twee prachtige blushes. Een fel roze en een perzik tintje. Er komt echt een geweldig pigment vanaf, dus je begrijpt dat ik echt heel blij ben!

foto 3.JPG wordt weergegeven
KIKO blush 02 Raspberry Rose and Peach
Als laatste gingen we nog even naar The Body Shop (Ja ik hoor jullie zeggen, alweer? Ja alweer) Ik kocht hier van de zomer limited edition line de bodybutter in de geur peach en daar kocht ik later twee van de bijbehorende showergels bij! Oh ja jongens, wat ruikt deze geur heerlijk! Echt net als nestea! De substantie van de bodybutter is best wel hard en het is dus niet zo smeerbaar als de meeste anderen bodybutters, maar het is nog steeds echt geweldig! Ook hier ben ik erg blij mee!

foto 2.JPG wordt weergegeven
The Bidyshop bodybutter en showergel peach
Kortom ik heb een geweldige dag gehad en mooie spullen gekocht. Het winkelcentrum zelf is trouwens ook echt prachtig en heel overzichtelijk. Ik ben heel blij!

Tot de volgende keer!

5 opmerkingen:

  1. Ik had geen idee dat die joggingbroeken van New Yorker zo fijn zijn. De volgende keer toch maar eentje passen als ik er weer eens binnen wandel. Ooo, en je verslaving voor The Body Shop snap ik heel goed. Ik vind die producten ook echt heerlijk. Leuk om te lezen (en zien!) dit allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan je foto's niet zieeen! & ik ben laatst ook geweest, onder andere met Renee die hierboven mij gereageerd heeft, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb even naar de foto's gekeken en bij mij duurt het erg lang voordat ze geladen zijn, misschien ligt het daaraan! :)

      Verwijderen

Follow