Translate

Zoek je iets?

maandag 21 oktober 2013

review: HEMA gezicht verzorgingsproducten

Hoi,

Je wilt je huid natuurlijk optimaal verzorgen, maar welke producten gebruik je daar nu voor. Ik testte de verzorgingsproducten van de HEMA.

Bij de HEMA verkopen ze heel veel gezicht verzorgingsproducten, daarom moet je goed kijken naar wat bij jouw huidtype past, en wat voor doel je hebt.

Ik koos voor de reinigingsmelk, reinigingstonic, zuiverende reinigingsgel, verzorgende crèmegel, stop spot en 2 fasen oogmake-up reinigingslotion.
Als je de namen moet geloven is het dus allemaal heel reinigend.

Alle bovengenoemde HEMA producten

 
Oké ik begin gewoon met te vertellen wat, wat is. Van links naar rechts: reinigingsmelk,  2 fasen oogmake-up reinigingslotion, reinigingstonic, zuiverende reinigingsgel, stop spot en als laatste de verzorgende crèmegel.
 
Deze producten gebruik je natuurlijk niet allemaal tegelijkertijd, je gebruikt een deel in de ochtend en een deel in de avond. Ik ga nu gewoon uitleggen wat alles inhoud en werkt etc.
 
De ochtendproducten

Hierboven zie je de producten die je in de ochtend gebruikt. de zuiverende reinigingsgel en de verzorgende crèmegel.Ten eerste moet ik even zeggen, dat ik de verpakking echt fantastisch vind! Ik vind de teksten die erop staan heel erg leuk vooral die van de crèmegel: "Your face needs me too!" ergens vind ik het wel schattig.
Dan de kleur, BLAUW! Het is een hele mooie blauwe kleur (lichtblauw).

HEMA over de zuiverende reinigingsgel: De reinigingsgel reinigt de huid van het gezicht op milde wijze en verwijdert onzuiverheden en overtollig talg. De jonge huid is vaak ver en heeft verwijde poriën waardoor er puistjes en meeëters ontstaan. Melkproteïne help de huid glad en zacht te maken. De gel in de handpalm schuimend maken met lauwwarm water. Gezicht en hals licht inmasseren en afspoelen met water.
HEMA belooft dus de huid te reinigen, te verwijderen van onzuiverheden & overtollig talg, glad te maken en zacht te maken. Zo dat is nog eens veel.
Na gebruik van deze gel is mijn huid al zachter, af en toe glimt het nog wel een beetje. Maar ik heb zeker het gevoel dat hij mijn gezicht reinigt.

HEMA over de verzorgende crèmegel: HEMA verzorgende crèmegel reguleert de vetafscheiding van de huid en zorgt voor een matte tint. De jonge huid is vaak vet en heeft verwijde poriën. Zinc PCA helpt de huid te zuiveren en de talgafscheiding te reguleren. Betaïne maakt de huid glad en zacht. Op een gereinigd gezicht en gereinigde hals aanbrengen. Dermatologisch getest.
Deze belooft ook al zoveel. Wat je wel ziet is dat de gel en de crème dus samenwerken. Eerst de gel om je huid te reinigen, en dan de crème voor het laatste beetje.
Na gebruik van dit product gaat inderdaad het glimmen weg. Hierna voelt mijn huid nòg zachter aan. Wel moet je uitkijken dat je niet teveel crème opdoet, dan trekt het namelijk niet in en gaat je gezicht plakken... Samen werken ze dus top!


de avondproducten

Dan de producten die ik 's avonds gebruik. De reinigingsmelk, de reinigingstonic, de 2 fasen oogmake-up reinigingslotion en de stop spot.
 
Deze verpakkingen vind ik een stuk minder leuk... Alleen die van de stop spot vind ik leuk ook weer door de tekst: I will rescue you from spots. Ook weer zo schattig!
 
HEMA over de 2 fasen oogmake-up reinigingslotion: Verwijdert op milde wijze alle soorten oogmake-up. Gebruik voor deze lotion de oogmake-up reinigingsmelk voor de optimale reiniging. Goed schudden voor elk gebruik.
Je moet goed schudden omdat het dus 2 fasen zijn. Net als bij scheikunde krijg je dan een reactie. De reactie hierbij is dat het een beetje gaat bruisen. Na gebruik van deze lotion is al mijn oogmake-up eraf (niet dat ik veel opdoe, maar toch). Maar rond mijn ogen voelt het erg vet aan. En ik zie daarna ook iets minder scherp. Dit kan natuurlijk ook komen omdat ik met een wattenschijfje in mijn ogen heb lopen wrijven. Maar over het algemeen werkt hij goed.
 
HEMA over de reinigingsmelk: met Normaseb en korenbloemextract voor een matterend effect. Breng de melk aan op een wattenschijfje en verwijdert vuil en make-up. Gebruik na de melk de reinigingstonic om de laatste restjes vuil te verwijderen.
Dit is gewoon een fijne reinigingsmelk, hij trekt goed in en haalt zeker vuil van mijn gezicht! Ik kan hier verder gewoon niets over zeggen...
 
HEMA over de reinigingstonic: Met Normaseb en korenbloem extract voor een matterend effect. Breng de tonic aan op een wattenschijfje en verwijder de laatste restjes vuil, make-up en reinigingsmelk van het gezicht en de hals.
Ook deze werk gewoon zoals hij hoort. Geen nadelen! Mijn huid voelt na het gebruik van de melk en tonic zacht aan, dus dat is fijn.
 
HEMA over de stop spot: De stop spot helpt puistjes verminderen en droogt ze uit. De jonge huid is vaak vet en heeft verwijde poriën waardoor puistjes en meeëters ontstaan. De oorzaak is een verhoogde talgproductie. De zuiverende bestanddelen helpen de groei van micro-organismen op de huid te voorkomen. Dermatologisch getest.
Deze spot helpt niet na een keer gebruiken, maar als je hem blijft gebruiken werk hij zeker goed, en soms als voel je hem zelfs een beetje vuil rondom je meeëters wegprikken zodat het niet gaat ontsteken. Je moet deze wel echt blijven gebruiken anders werkt hij niet, en komen de puistjes gewoon weer terug! Ik zeg niet dat je helemaal geen puistjes of meeëters krijgt, maar het wordt wel minder.
 
Kortom: De spullen van de HEMA werken over het algemeen gewoon erg goed! Dus wil je graag je huid meer verzorgen maar niet gelijk met een super duur merk, koop gewoon de producten van de HEMA! Ze werken gewoon goed!
 
Wat zijn jouw favoriete gezicht verzorgingsproducten?
 

2 opmerkingen:

  1. Bedankt! :) Ik kon heel weinig info vinden over deze producten en twijfelde aan de succes ervan. Ik wist ook niet precies wat het allemaal inhield. Het is fijn om te horen dat het bij jou dus wel werkt. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Follow