Translate

Zoek je iets?

zaterdag 16 november 2013

Parijs! dag 3

Hoi allemaal,

Vandaag neem ik jullie mee naar de derde, en laatste dag Parijs...
Vandaag gingen we eerst naar het Disney Studio Park, het park van Disney wat gebaseerd is op een filmset, op de filmset van verschillende nieuwe Disney films. O.a. Nemo, Toy Story, Cars maar je hebt er ook "gewone" attracties.

Maar eerst maar eens ontbijten! We waren 's morgens om kwart voor 8(!!!!) al in Disney, als een van de eerste natuurlijk. We gingen naar Disney Village want daar zouden we gaan ontbijten met de Disney figuren!!!


Daarna gingen we het park in, woehoe!!!

Ik ben o.a. in "The Crush Coaster" geweest, een achtbaan met als thema de film "Finding Nemo". Op een bepaald moment in die film zit de vader van Nemo op de rug van een schildpad, DAT moment hebben ze nagebouwd in een achtbaan, tenminste een soort van... Dit is echt een van de gaafste attracties ooit!!

Na wat attracties kwam de parade, hier wat foto's


Daarna gingen we nog naar het andere park, want hier hadden we alles wat we wilden doen gedaan.

It's a small world

It's a small world

It's a small world

It's a small world
 Toen we hier de laatste paar attracties ook gedaan hadden, gingen we eten, maar niet zomaar eten we aten in het rain forest cafĂ©! Dan eet je in de jungle ik heb daar weleens over verteld maar dan met Dino's in Amerika (klik hier voor dit artikel). Maar dat is niet het enige wat super leuk eraan is, het andere is dat ze echt de lekkerste wraps ever hebben!!! Je krijgt als je dat besteld een toren met drie borden met sausjes, kip en groente en met wraps, en die moet je dan helemaal zelf vullen etc. Echt heerlijk!!!

Daarna gingen we naar huis... Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad in Parijs & Disney!

Het was een fantastische vakantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Follow