Translate

Zoek je iets?

maandag 7 juli 2014

Shoplog: Lush

Hallo allemaal,

Na mijn geweldige ervaringen met Honey I wash the kids van Lush, besloot ik nog meer dingetjes daar te kopen! Vandaag ging ik er dan ook heen.
Ik kocht:
* Tea Tree Water
* Aqua Marina
* Fresh Farmacy soap
* Rock Star soap
* Miranda soap
En ik kreeg nog twee mini's van
* Sexy Peel soap
* Magnificent soap

Ik wilde het al heel erg lang en besloot dus alles maar in een keer te kopen i.p.v. drie keer te gaan of zoiets.
Ik ga nu alle producten één voor één af en vertel er wat over!
Dit is het potje van Aqua Marina, zoals de naam al zegt is het met zee dingen. Het is een soort crème achtig iets voor je gezicht en er zitten maar liefst 3 soorten zeewier in! Dit is goed voor je gezicht, want zeewier zit vol met goede vitamine!!!!! Ik ben nieuwsgierig!


 Tea Tree Water, dit is goed voor puistjes. Veel mensen gebruiken dit en nu wilde ik het dus ook wel eens proberen. Ik hoor er dan van veel mensen ook goede verhalen dus gaf ik het een kans! Ik ben wel altijd voorzichtig met dit soort dingen, daarom kocht ik de kleinste variant! Toch ben ik benieuwd! Fresh Farmacy Soap, ik zag dit op de site van Lush en raakte best wel een beetje nieuwsgierig van. Er staat namelijk dat het goed werkt samen met Tea Tree Water en we willen natuurlijk een zo goed mogelijk resultaat! Ik vind het zo vreemd, want het is in een vaste vorm en dat moet dan op gezicht?! HAHA. Ik vind het leuk!


Rock Star Soap. OMG WAT RUIKT DIT ZOET! Echt ik voel me net een snoepjeswinkel als ik dit gebruik! Ik denk dat de wespen wel echt om je oren vliegen als je dit gebruikt, maar ja! Vinden jullie de kleur ook niet cute?! Liefde op het eerste gezicht!!!

Dan de laatste zeep. Miranda Soap. Deze is gemaakt van kiwi!! Wie houdt er nou niet van kiwi! I LOVE KIWI!! Oké hij ruikt dus naar kiwi! Er zitten super veel vitamine in! Moet ik nog meer zeggen?!


Wat is jouw ultieme top Lush product! 


2 opmerkingen:

Follow