Translate

Zoek je iets?

zondag 12 oktober 2014

review: Batiste XXL volume droogshampoo
Hoi allemaal,

Vandaag heb ik weer een review voor jullie en dit keer van een haarproduct!
Het gaat hier namelijk om de Batiste XXL volume droogshampoo.

Ik was altijd vrij sceptisch over droogshampoo, dat werkt toch nooit dacht ik altijd. Maar toen ik op kamp was bleek de shampoo die ik daar bij me had mijn haar juist alleen maar vetter te maken. Een meisje dat bij mij op de kamer sliep had de oplossing, droogshampoo!
Na kamp ben ik dan ook meteen naar Kruidvat gegaan om te kijken of ze hier ook droogshampoo verkochten en ik wilde dan wel die van Batiste, want ik hoorde van iedereen dat dat echt de allerbeste was. In het Kruidvat lagen twee verschillende soorten droogshampoo van Batiste de XXL volume shampoo (die heb ik) en eentje voor bruin haar.
Ik ga nu de volume shampoo reviewen.

De spuitbus is natuurlijk echt super tof, de kleuren zijn super leuk en de opmaak ook, mijn complimenten!
Ook is de geur echt heel erg lekker, ik vind hairspray altijd super erg stinken maar dit ruikt echt lekker! Maar daar gaat het natuurlijk niet om, het gaat om de werking van het product.
Het droogshampoo gedeelte werkt gewoon heel erg goed, als ik het op mijn haar spuit wordt mijn haar echt een stuk minder vet. Je moet alleen wel opletten dat je het minstens 30 cm van je haar vandaan houdt, want anders krijg je witte vlekken in je haar en je wilt natuurlijk niet een soort omgekeerde dalmatiër worden. Het volume gedeelte werkt wel aardig, je krijgt wel wat meer volume in je haar, maar als je het alleen maar voor de volume gebruikt heb je echt niet genoeg aan alleen deze droogshampoo. Dan moet je echt nog wel even je haar touperen of iets anders doen, maar het is oké.

Dus: een droogshampoo die het werk gewoon goed doet (je haar wordt een stuk minder vet),  hij stinkt niet en hij ziet er leuk uit. Jammer dat de volume niet super werkt, maar wat ik net ook al zei, het is niet zo dat het helemaal niet werkt, alleen minder goed dan je zou verwachten als je de plaatjes moet geloven.


Tot snel!
Wat is jouw favoriete droogshampoo
2 opmerkingen:

 1. Je moet wel dr spray op je haarwortels spuiten en dan het ondersteboven inmaseren

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi,
   Ja dat weet ik en probeer ik ook, maar vind het alsnog niet super. Toch bedankt voor de tip

   Verwijderen

Follow