Translate

Zoek je iets?

zondag 12 juli 2015

Best Disney Songs ~ Prologue Into the woods


Sinds een week of twee ben ik helemaal fan van de film Into the Woods en dan vooral van de muziek.
Into the woods is een film van Disney met o.a. Meryl Streep en Anna Kendrick.
Vandaag laat ik jullie één van mijn favoriete liedjes uit deze film horen...


De film gaat hoofdzakelijk over een bakker en een bakkersvrouw die geen kind kunnen krijgen, want een heks heeft ooit hun huis vervloekt. Om toch kinderen te kunnen krijgen moet de bakker een aantal dingen aan de heks geven, dit zijn allemaal dingen van sprookjesfiguren (een rode cape, lang blond haar etc.) Hierdoor komen de bakker en zijn vrouw midden in de sprookjes terecht om daar de spullen te zoeken en dit zorgt voor grappige situaties...


Het nummer dat ik jullie wil laten horen is de Prologue en dus het begin van de film. In deze prologue leer je elke bewoner van het dorp kennen en hoor je wat voor vloek erover het bakkershuis is uitgesproken. Ik vind het vooral een heel leuk en vrolijk stukje en het blijft lekker in je hoofd hangen.

Dit liedje blijft nu echt voor altijd in je hoofd zitten en ik vind dat echt helemaal niet erg. Vooral het stukje met Roodkapje vind ik heel erg leuk. Het is zo vrolijk en het maakt je heel erg nieuwsgierig naar de rest van de film, omdat je zoveel informatie tegelijk krijgt, wil je graag weten wat er met wie gaat gebeuren en wie de hoofdpersonages zijn.

Ik hoop dat ik jullie nu een beetje nieuwsgierig heb gemaakt om de hele film te kijken, want ik raad hem aan iedereen aan! Hij is heel grappig en mooi, maar wel met een lach en een traan.
Ik zou zeggen kijk de film en sla de muziek op in je Spotify lijst!

Tot snel!

3 opmerkingen:

  1. Yes! Zoveel liefde voor Into the woods! Mijn favoriet is I know things now! ��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yes! Zoveel liefde voor Into the woods! Mijn favoriet is I know things now! ��

    BeantwoordenVerwijderen

Follow