Translate

Zoek je iets?

zondag 23 augustus 2015

Fashion Shoplog Barcelona

Je kan nog steeds meedoen met de winactie!

Hallo allemaal,


De afgelopen paar weken was ik lekker op vakantie in Spanje. Natuurlijk heb ik daar ook weer even lekker gewinkeld en vandaag laat ik jullie de spullen zien die ik daar gekocht heb!In Barcelona heb je een heel groot winkelcentrum en daar heb ik deze spullen gekocht!

Als eerste ging ik naar de Pull & Bear waar ik een shirt, vest en een broek kocht.

Dit vest zag ik als eerste. Het is een crème kleurig lang vest met twee zakken. Ik ben echt al zolang opzoek naar zo'n vest, omdat ik nogal klein ben is het moeilijk een vest te vinden die niet meteen over de grond heen sleept ;). Maar hier is 'ie dan, crèmekleurig, met zakken en niet te lang. Toen ik dus deze vond, wilde ik meteen verder kijken.

Nadat ik dat vest vond, zag ik dit leuke shirt. Het model doet me een beetje denken aan Brandy Melville, door het kraagje en dat vind ik wel leuk. Het shirt is gewoon een los hangend shirt en er zit verder eigenlijk niets bijzonders aan, maar ik vond het wel lekker basic en leuk.

Dan kwam ik als laatste deze mom jeans nog tegen. Ik wil al heel lang een mom jeans alleen heb ik altijd een beetje ruzie met de maten omdat de broek altijd echt véééél te lang is. Maar deze dus gewoon niet! Hij komt gewoon perfect tot aan mijn enkels, dit is echt nog nooit gebeurd!
Het is dus gewoon een baggy high-waisted mom jeans in een simpel kleurtje, maar ik vind dit wel stoer staan!


Daarna ging ik even naar Hollister waar ik deze baggy trui kocht. Op de foto lijkt hij veel feller dan dat hij eigenlijk is. Het is een bordeaux rode trui met Hollister California erop geschreven met bloemige letters. Het is gewoon zo'n trui waar je eigenlijk de hele winter in wil doorbrengen! I love it!


Dan als laatste alweer ging ik naar de Mango, waar ik een super leuke top en broek kocht.
Eerst vond ik deze broek. Ook weer een baggy broek maar nu met gaten erin en het is geen mom jeans maar een boyfriend jeans, maar om heel eerlijk te zijn weet ik het verschil tussen de twee modellen niet zo goed (shame on me), maar hij zit lekker en staat goed dus ik ben blij!

Daarnaast kwam ik dit leuke shirt tegen. Ook dit shirt lijkt op de camera veel feller dan hij eigenlijk is, want hij is ook bordeaux rood. Dit lijkt een heel basic shirtje, maar de mouwen hebben een geraffeld kantje wat het net even iets leuker maakt. Dit shirt is van vrij dunne stof en dus lekker luchtig en perfect voor deze tijd van het jaar!


Dit waren dan alweer alle fashion dingen die ik kocht in Barcelona. Ik heb echt een super toffe en mega leuke vakantie gehad!


Tot snel!

3 opmerkingen:

Follow