Translate

Zoek je iets?

zondag 24 januari 2016

Limited Edition Essence Winter? Wonderful (nagellak en ogenschaduwpalette)


Ik was laatst in het Kruidvat en toen zag ik dat zowel Catrice en Essence een nieuwe limited edition hadden. Dit is op zich niet zo bijzonder, maar altijd als dan eens bij het Kruidvat kom, zijn deze vakken al helemaal leeggeroofd, maar deze keer niet! Ik besloot een ogenschaduwpalette en twee nagelakjes van de essence limited edition Winter? Wonderful mee te nemen.


Vandaag review ik het ogenschaduwpallette en de lakjes the frosted en semi-matt. 
Ik begin met het palette.

Het is een klein ogenschaduwpalette zoals we hem vaker zien van essence. Er zitten zowel matte als niet matte kleurtjes in. Verder zijn de kleurtjes vrij koel. Er zit een lichte kleur in, een grijze, een roze, een bruine en een iets meer bruine kleur. Niet heel bijzonder, maar genoeg om een mooie look mee te maken.

Het pigment is voor de prijs echt verbazingwekkend goed, je ziet alle kleurtjes, alleen de grijze valt eigenlijk weg. Jammer, maar voor deze prijs valt het nog mee. De substantie is heel fijn. Hij is niet heel korrelig en hij bouwt makkelijk en goed op. 
Kortom een prima palette tegen een prima prijs.

Dan nu de twee lakjes. Ik behandel als eerste the semi matt.

The semi matt is een ijzig blauw grijsachtig kleurtje. Heel tof om te zien. Hij smeert heel fijn uit en de kleur is mooi, alleen omdat hij semi-matt is droogt hij niet mooi op. Dat is heel jammer, hij droogt namelijk niet egaal op. Jammer want het was zo'n tof kleurtje.

Dan heb je nog the Frosted.

The Frosted is een wit kleurtje met een lichte glitter erin. Echt prachtig vind ik het. Hij droogt matt op en dat maakt de glitter zo tof, want onder zo'n laagje matt zie je toch nog een klein glittertje, ja vind ik leuk.
Deze droogt wel mooi en egaal op. Ook schijnt mijn nagel na twee laagjes niet meer door, nog een bijkomend voordeel is, is dat hij mega snel echt goed opdroogd! Ja dit kan wel een nieuwe favoriet worden.


Ik vind de essence Winter? Wonderful! collectie heel erg leuk, hij is mooi vormgegeven en naast deze drie leuke producten bevat hij er nog veel meer, zeker een kijkje nemen dus.


1 opmerking:

  1. Ben blij dat dit oogschaduwpalette wel goed pigment heeft! Die van Catrice viel tegen. Duidelijke review, fijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Follow