Translate

Zoek je iets?

dinsdag 18 februari 2014

Filmtips!

Hey allemaal,

Voor de meeste van jullie is het lekker vakantie! In de vakantie is het de bedoeling dat je lekker ontspant en geniet van je vrije tijd, ik doe dat erg graag door films te kijken, hieronder een paar leuke filmtips!

                                                                                    1. It's a boy girl thing
Als je van echte meiden comedy's houdt is deze film perfect voor jou! De film gaat over Nell en Woody die elkaars buren zijn en elkaar haten! Maar dan komen ze in elkaar lichaam te recht, ze kunnen alleen terug als ze elkaar leren te respecteren!

2. Afblijven
Van het boek van Carry Slee AFBLIJVEN!
Het verhaal gaat over het meisje Melissa dat graag wilt dansen in een videoclip, om haar angst te verbergen gebruikt ze XTC, als haar vrienden erachter komen gaat ze proberen te stoppen, maar dat gaat natuurlijk erg lastig! Een film vol dans!

                                                                                    3. FAME!
Deze film kent iedereen denk ik wel!  De film over leerlingen die hun droom achterna gaan om beroemd te worden, en daarvoor naar een speciale school gaan! Ze zetten veel voor hun droom aan de kant en gaan er vol voor, maar is het genoeg?
                                                                                    4. The Notebook
Als je een romantische film wilt zien en veel wilt huilen is The Notebook perfect! Het gaat over een meisje (Allie) en een jongen (Noah) die elkaar leren kennen in de zomer en smoorverliefd op elkaar worden. Maar er zijn veel obstakels in hun relatie, maar ze blijven vechten. Als jaren later Allie dement wordt blijft Noah haar opzoeken, zal hun liefde sterk genoeg zijn om alles te overwinnen?5. Wreck it Ralph
Disney films kunnen natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje, dit is er eentje Wreck it Ralph. Het gaat over de boze schurk Ralph die niets liever wilt dan aardig gevonden te worden, hiervoor moet hij een medaille halen. Hij stapt in allerlei verschillende videogames en komt zo Vanellope tegen, een meisje dat niets liever wilt dan mee racen in haar racegame, maar ze heeft een virus in zich dus dat mag niet. Lukt het Ralph om aardig gevonden te worden en Vanellope te helpen?

                                                                                                        6. Enchanted
Weer een Disney film, maar nu geen animatie film maar eentje met echte mensen, tenminste voor een deel dan... Deze film gaat over Giselle een meisje dat verliefd wordt op een prins en met hem wilt trouwen, maar zijn moeder is jaloers en op de trouwdag gooit ze Giselle in een put naar een andere wereld. Ze komt in New York terecht waar ze moet zien te overleven. Voor Giselle die niets gewent is, is dat erg lastig, maar ze vindt hulp! En natuurlijk wordt ze achtervolgd door haar prins en zijn moeder! Wat ik leuk vind aan deze film is dat ze meerdere sprookjes bij elkaar hebben gevoegd (De Kleine Zeemeermin, Doornroosje,                   Sneeuwwitje) iets dat je alleen merkt als je het weet. Ook vind ik het leuk dat als Giselle in NYC dat het met echte mensen gespeeld wordt en is ze in sprookjesland is het een tekenfilm!

Zo dit zijn een aantal films, ik hoop dat jullie jezelf er even mee kunnen vermaken, ik in ieder geval wel!

Hebben jullie nog filmtips?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Follow