Translate

Zoek je iets?

donderdag 17 april 2014

Biostip: Toscaanse bruiloft


Hallo allemaal!!!

Afgelopen weekend ben ik met mijn moeder naar de bioscoop geweest namelijk naar de film Toscaanse bruiloft. Een Nederlandse film met allemaal mensen die je vast wel herkent (denk aan Jan Kooijman, Simone Kleinsma e.a.)


Het verhaal: (www.wikipedia.nl) 
Sanne runt met haar ouders een luxe bed and breakfast op een landgoed omringd door hoge cipressen in Toscane. Na haar eigen misgelopen huwelijk, kan ze geen tweede leuke man vinden. Ook echtscheidingsadvocaat Jeroen is niet de man van haar dromen. Jeroen is naar Toscane gekomen om het huwelijk van zijn beste vriend Bob, plastisch chirurg, met hockeyster Lisa te organiseren. Jeroen gelooft niet in het huwelijk en heeft zich daarom ook gespecialiseerd als echtscheidingsadvocaat, omdat volgens hem daar grote winst als advocaat te halen is. Sanne ontdekt echter dat achter Jeroens houding een lieve man schuilt. Sanne en Jeroen worden tijdens de organisatie van de bruiloft verliefd op elkaar, tot Sanne ontdekt dat hij het kortgeleden met Lisa naar bed is gedaan, een ontdekking die het aanstaande huwelijk van Bob en Lisa bijna uiteen doet barsten. Sanne breekt uiteindelijk met Jeroen.
Als Sannes vader Tom onverwacht een hartaanval krijgt verbindt Sanne haar vader en stiefmoeder in de echt. Als Tom overlijdt vindt Sanne steun bij de Italiaanse Camillio. Camillio doet Sannes verdriet over Jeroen en haar vader vergeten en Sanne denkt dat Camillio de ware voor haar is. Camillio en Sanne besluiten te gaan trouwen, totdat Jeroen weer onverwacht op de stoep staat met het nieuws dat hij gaat trouwen met Dominique, Lisa's zus. Op het huwelijksfeest van Jeroen en Dominique blijkt dat Bob en Lisa hun eerste kind verwachten, Lisa's ouders elkaar hebben hervonden en de vlam tussen Sanne en Jeroen zeker nog niet gedoofd is.


Het verhaal klinkt erg voorspelbaar en dat is het op sommige momenten ook een beetje, maar op het einde denk je misschien toch net dat het even iets anders gaat. En wat is er trouwens mis met een voorspelbare film op zijn tijd! 
Vond je verliefd op Ibiza een leuke film? Dan vind je deze geweldig! Ik vond Verliefd op Ibiza een leuke film, maar ik vond deze film echt 1000x leuker! Dit verhaal is dan toch net even wat interessanter, mooier en leuker! 
Ik denk dat veel meisje zouden willen dat dit verhaal hun zou overkomen, dat zou dan ook wel super romantisch zijn haha...
Kortom: Een romantische soms ietwat voorspelbare Nederlandse film die gebaseerd is op Verlief op Ibiza, met bekende Nederlandse acteurs/actrices.
Welke film vind jij leuker, Verliefd op Ibiza of Toscaanse bruiloft?
Heb jij Toscaanse bruiloft al gezien? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Follow