Translate

Zoek je iets?

woensdag 26 februari 2014

Best disney songs- when will my life begin

Hoi allemaal,

Vandaag heb ik weer een best disney song voor jullie... Namelijk when will my life begin uit Rapunzel!

Een super lied, wat Rapunzel zingt als ze in haar toren zit, ze wilt zo graag naar buiten en genieten van het leven, dit is dus best wel aan het begin van de film...
Het gaat over de dagelijkse dingen die zij doet en over hoe graag ze weg wilt en haar leven wilt starten!

Dit liedje vind ik eigenlijk niet echt een disney liedje, het is vrij modern en niet erg sprookjesachtig, dus niet iets wat we van Disney gewend zijn! Maar het is leuk en het is nieuw! Wat goed is denk ik aangezien het een vrij moderne film is lijk me dit best goed! Disney gaat met de tijd mee en ik denk dat dat goed is!
Volgens mij is Rapunzel ook de eerste prinsessen die niet getekend is, zeg maar... Disney slaat dus een heel nieuw pad in met deze film en muziek!




De clip die erbij hoort vind ik ook echt hilarisch! Je ziet Rapunzel haar dagelijkse bezigheden doen en ik vind dat ze erg goed met haar haar kan omgaan ;-)


Wat vind jij van dit liedje? 

maandag 24 februari 2014

Wat zou jij doen?

Hoi hoi!

Ik zat laatst eens na te denken (ja over disney), eigenlijk in elke disney film gebeurt iets (wat natuurlijk niet echt is) waar de film omdraait. Het verhaal van de film is zo omdat de hoofdpersoon erop een bepaalde manier op reageert. Maar wat nou als die hoofdpersoon heel anders had gereageerd? Wat nou als bijvoorbeeld de prins van Assepoester niet naar het meisje van het schoentje was gaan zoeken? Juist dan was het geen lang en gelukkig einde!


Het lijkt me leuk om iedere maand een disney film te kiezen en om dan te zeggen wat ik zal doen als het conflict uit de film mij zal overkomen (snappen jullie het nog?). Het lijkt me dan ook leuk om jullie verhaal en mening te horen (hint hint)! 


Dus gebruik je fantasie, wat zou jij doen als je bijvoorbeeld in een gat valt net als Alice (van Alice in Wonderland) en dan in een complete nieuwe wereld terecht komt? Wat zou jij doen als je je moeder ineens in een beer veranderd (zoals Merida uit brave) 
Dit soort vragen kan je verwachten in deze rubriek en met mijn antwoorden erbij!


Ik heb al heel lang in mijn hoofd dat ik zoiets wil doen maar ik wiet niet zo goed hoe ik het precies wilde hebben etc., maar dit is het geworden, ik hoop dat jullie hier net zo enthousiast van worden als ik!!! 
En stel nou, jij hebt een film waarvan je wilt dat ik hiervan de vraag beantwoord zeg het dan!! 






donderdag 20 februari 2014

Review: Essence Long Lasting Lipstick

Hoi allemaal!

Als eerste wil ik tegen jullie zeggen, stel er is iets waarover je graag wil dat ik wat schrijf, meld het dan in de reacties ik vind dat alleen maar super leuk!

Vandaag heb ik weer een review voor jullie van mijn kerstcadeautjes, dit keer is hij van de lipstick van essence die ik kreeg!

Ik moet eerlijk zeggen, normaal ben ik nooit echt van lipstick, maar voor deze maak ik zeker een uitzondering! Wat een prachtige kleur (07 natural beauty), ook al komt hij op de camera niet helemaal goed over hij is echt prachtig!

Het is een hele naturel roze kleur met een beetje bruin erin, erg mooi en erg naturel :)!

Hieronder zie je een swatch op mijn hand, zoals je ziet heeft hij veel pigment en glimt hij een klein beetje, maar niet te veel. Hij is gewoon heel erg mooi (maar volgens mij had ik dat al een paar keer verteld ;))

Sinds dat ik deze kreeg heb ik hem bijna iedere dag op, dat zegt bij mij al best wel veel, want vaak doe ik niet eens iets op mijn lippen, maar de laatste tijd dus wel.

Hij heet long lasting lipstick wat betekend dat hij lang blijft zitten en dat is helemaal waar! Hij overleeft best veel maar een heel feestmaal overleeft hij dan weer net niet, daarna moet je hem toch wel een beetje bijwerken. Maar dat valt dus mee, ik dacht eigenlijk dat Essence blufte maar dat is dus niet waar!

Ook wil ik even zeggen dat ik de verpakking erg mooi vind, door het kleine randje met de kleur van de lipstick op de dop weet je precies welke je pakt (de kleuren komen exact overeen). Verder vind ik het erg leuk dat er een E van essence in de lipstick zelf zit en op de dop staat!

Kortom de Long Lasting Lipstick van Essence is een prima lipstick met genoeg pigment en blijft lange tijd zitten, hij is er in allerlei verschillende kleuren dus voor iedereen zit de perfecte kleur er wel tussen!
Ik heb er een nieuwe favoriete lipstick bij!

Wat is jouw favoriete lipstick?



woensdag 19 februari 2014

Boekreview: Haar naam was Sarah (Tatiana de Rosnay)

Hoi allemaal,

Vandaag heb ik weer een boekreview voor jullie, dit keer over het boek "Haar naam was Sarah"
Ik wilde dit boek al erg lang lezen, maar steeds kwam het er maar niet van.
Uiteindelijk heb ik het een paar dagen terug toch gelezen en hij was binnen 2 dagen al uit!

het verhaal www.wikipedia.com 
Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud en/of de afloop van het verhaal.
In de nacht van 16 juli 1942 zijn de joodse Sarah Starzinski en haar broertje Michel in hun slaapkamer wanneer de Franse politie binnenvalt. Sarah verstopt haar broertje in een kast, en zegt hem dat ze hem zo vlug mogelijk zal komen halen. Ze doet de kast op slot en wordt samen met haar vader en moeder door de Franse politie naar hetVélodrome d'Hiver gebracht. Daarna worden ze gescheiden en komt Sarah in een kamp terecht, waar ze samen met een ander meisje weet te ontsnappen. Ze komen in een dorpje terecht, waar een echtpaar hen helpt. Maar tijdens de ontsnapping is het andere meisje ziek geworden en zij sterft aan difterie. Wanneer de Duitsers in het huis binnenvallen, wordt het overleden meisje meegenomen door de Duitsers. De Duitse soldaten kunnen Sarah echter nergens vinden. Wanneer Sarah haar verhaal heeft verteld over haar broertje in de kast, gaat Sarah met de man en de vrouw naar Parijs, want ze heeft haar broertje Michel immers beloofd om hem op te halen. Als ze bij het appartement komen en de kast open doet, komt ze tot de afschuwelijke ontdekking dat haar broertje Michel dood is. Na de oorlog emigreert ze naar New York, waar ze trouwt, een zoon krijgt en uiteindelijk zelfmoord pleegt. De zoon weet niks over haar verleden als klein meisje. Dus de man van Sarah moet alles vertellen, en doet dat ook op het einde van de film.
In het Parijs van 2002 gaat de Amerikaanse journaliste Julia Jarmond samen met haar man Bertrand en dochter Zoë in het ouderlijk huis van haar schoonouders wonen. Wanneer ze voor haar werk onderzoek moet doen naar de jodendeportering in 1942, komt ze tot schokkende ontdekkingen over het huis en haar schoonfamilie.

Het verhaal is vrij heftig, ik las hem dan ook voor een boekverslag voor Nederland. Maar je moet hier wel echt tegen kunnen. Ik ben er wel een tijdje van slag van geweest, maar ik vond het zeker de moeite waard!
Het heftigste verhaal vond ik denk ik dat van Sarah (er lopen 2 verhaallijnen door elkaar heen) maar die van Julia was ook heftig. 
Ik vond het mooi dat Sarah zo veel hoop had en de moed nooit opgaf! Ze wilde haar broertje redden, wat dan ook en ze heeft daarvoor hele moeilijke dingen moeten ondergaan! 
Ze bleef hopen dat haar broertje al die tijd had overleefd in de kast, hoe vaak ook tegen haar gezegd werd dat hij het waarschijnlijk niet had overleefd, zij zei dat hij op haar zou wachten, wat hij zeker ook geprobeerd had!
Sarah voelde zich schuldig en daarom pleegde ze zelfmoord, iets wat niemand wist, iedereen dacht dat het een ongeluk was, maar dat was het dus niet. 
Ik heb veel gehuild bij dit boek, het werd zo geschreven dat je de emoties van de twee hoofdpersonen kon voelen! Dat maakte het verhaal zo echt, zo heftig, maar zeker ook zo mooi!
Stel, je houdt totaal niet van lezen, maar bent toch wel erg benieuwd naar dit verhaal, goed nieuws het boek is namelijk ook verfilmd! Dus ben je toch benieuwd kan je de film zien, die heet namelijk "Elle s'appelait Sarah", wil je het boek in het Engels lezen dan heet het Sarah's key.
Ga jij dit boek lezen/Heb jij dit boek gelezen?

dinsdag 18 februari 2014

Filmtips!

Hey allemaal,

Voor de meeste van jullie is het lekker vakantie! In de vakantie is het de bedoeling dat je lekker ontspant en geniet van je vrije tijd, ik doe dat erg graag door films te kijken, hieronder een paar leuke filmtips!

                                                                                    1. It's a boy girl thing
Als je van echte meiden comedy's houdt is deze film perfect voor jou! De film gaat over Nell en Woody die elkaars buren zijn en elkaar haten! Maar dan komen ze in elkaar lichaam te recht, ze kunnen alleen terug als ze elkaar leren te respecteren!









2. Afblijven
Van het boek van Carry Slee AFBLIJVEN!
Het verhaal gaat over het meisje Melissa dat graag wilt dansen in een videoclip, om haar angst te verbergen gebruikt ze XTC, als haar vrienden erachter komen gaat ze proberen te stoppen, maar dat gaat natuurlijk erg lastig! Een film vol dans!













                                                                                    3. FAME!
Deze film kent iedereen denk ik wel!  De film over leerlingen die hun droom achterna gaan om beroemd te worden, en daarvoor naar een speciale school gaan! Ze zetten veel voor hun droom aan de kant en gaan er vol voor, maar is het genoeg?








                                                                                    4. The Notebook
Als je een romantische film wilt zien en veel wilt huilen is The Notebook perfect! Het gaat over een meisje (Allie) en een jongen (Noah) die elkaar leren kennen in de zomer en smoorverliefd op elkaar worden. Maar er zijn veel obstakels in hun relatie, maar ze blijven vechten. Als jaren later Allie dement wordt blijft Noah haar opzoeken, zal hun liefde sterk genoeg zijn om alles te overwinnen?







5. Wreck it Ralph
Disney films kunnen natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje, dit is er eentje Wreck it Ralph. Het gaat over de boze schurk Ralph die niets liever wilt dan aardig gevonden te worden, hiervoor moet hij een medaille halen. Hij stapt in allerlei verschillende videogames en komt zo Vanellope tegen, een meisje dat niets liever wilt dan mee racen in haar racegame, maar ze heeft een virus in zich dus dat mag niet. Lukt het Ralph om aardig gevonden te worden en Vanellope te helpen?

                                                                                                        6. Enchanted
Weer een Disney film, maar nu geen animatie film maar eentje met echte mensen, tenminste voor een deel dan... Deze film gaat over Giselle een meisje dat verliefd wordt op een prins en met hem wilt trouwen, maar zijn moeder is jaloers en op de trouwdag gooit ze Giselle in een put naar een andere wereld. Ze komt in New York terecht waar ze moet zien te overleven. Voor Giselle die niets gewent is, is dat erg lastig, maar ze vindt hulp! En natuurlijk wordt ze achtervolgd door haar prins en zijn moeder! Wat ik leuk vind aan deze film is dat ze meerdere sprookjes bij elkaar hebben gevoegd (De Kleine Zeemeermin, Doornroosje,                   Sneeuwwitje) iets dat je alleen merkt als je het weet. Ook vind ik het leuk dat als Giselle in NYC dat het met echte mensen gespeeld wordt en is ze in sprookjesland is het een tekenfilm!

Zo dit zijn een aantal films, ik hoop dat jullie jezelf er even mee kunnen vermaken, ik in ieder geval wel!

Hebben jullie nog filmtips?

maandag 17 februari 2014

Review: Vaseline Spray & go (Aloë Vera)

Hey allemaal,

Vandaag weer een review van een van mijn Kerstcadeautjes, namelijk van de Vaseline Spay & go (aloë vera)

                                     
                                                   
Sinds dat ik de reclame van dit product heb gezien (in de zomervakantie) ben ik hier al erg benieuwd naar, ik heb hem dan in de winkel ook meerdere keren in mijn handen gehad maar telkens kocht ik hem niet. Ik was dan ook heel blij dat deze onder de kerstboom lag!
 
De Vaseline Spray & go is een bodylotion die binnen een paar seconde in trekt. En nog iets handigs, het is een spuitbus! Zo zitten niet de hele tijd je handen onder en is het niet moeilijk om wat uit de tube te krijgen als die bijna op is.

Dit product is in 3 verschillende geuren verkrijgbaar, in haver achtige iets (geel), cacao (bruin) en aloë vera (groen). Ik heb dus de derde en hij ruikt geweldig! Nou is aloë vera (vind ik) wel een geur waar je echt van moet houden, maar dat doe ik ook dus dat is mooi :)

                                                           
 
Het handigste aan dit product is natuurlijk het snelle opdrogen waardoor je je direct aan kan kleden (dat is tenminste wat Vaseline beloofd) en ik ben het daar helemaal mee eens! Het droogt echt binnen enkele seconden op dus je kan je inderdaad zo aankleden! Handig voor als je haast hebt maar je je huid toch goed wilt verzorgen!
 
Ook de spuitbus vind ik heel fijn, ik heb niet van die vette handen nadat ik klaar ben, je moet je wel snel insmeren want anders is het al opgedroogd!

 
 
Kortom de Vaseline Spray & go is een fantastische body lotion in een spuitbus, hij verzorgt je huid zeer goed en er blijft een lekker luchtje hangen! Ook is het handig voor als je haast hebt omdat hij binnen enkele seconden intrekt!
 
Wat vind jij van de Vaseline Spray & go?
 


zondag 16 februari 2014

Best Disney Songs - Hakuna Matata

Hoi allemaal! 

Vandaag weer een leuke Disney song voor jullie, uit de film The Lion King!
Dit liedje kent denk ik iedereen wel... HAKUNA MATATA!
Hakuna Matata (no worries for the rest of your days) is echt een super leuk liedje!
Het is een vrolijke song, waar Timon en Pumba Simba leren om zich niet van alles iets aan te trekken!
Het is hét nummer van de hele film! En de laatste tijd komt het veel voor op o.a. telefoonhoesjes etc.

Hier is het filmpje van dit super leuke liedje

 
Je wordt toch super vrolijk van dit liedje! Ik snap wel waarom het zo'n hit is!! HAKUNA MATATA JE HEBT HET OF NIET, HAKUNA MATATA T'IS MAAR HOE JE 'T ZIET, JE HEBT GEEN ZORGEN, ZORG MAAR DAT JE GENIET T'IS THEORIE, FILOSFIE HAKUNA MATATA!!
 
Dit is echt een van de liedjes die ik vroeger ALTIJD zong, deze tekst was wat ik vroeger altijd zong dus het kan zijn dat hij niet klopt ;)!!
Tot snel!

Wat vind jij van dit nummer?

zaterdag 15 februari 2014

Engels snoep

Hey allemaal,

Ik houd heel erg van Engels eten! Een paar dagen terug vond mijn moeder op internet een Engels winkeltje en ze ging daar heen en kocht een aantal lekkere dingen! 
Dit is het snoep dat we gekocht hebben:
Rechts zie je de lekkere chocolate cookies, daarnaast een zakje Walker chips in de smaak salt en vinegar, daarboven liggen fruit pastilles, daarnaast een crunchie en als laatste een flake.
Als eerste de chocolate cookies, het zijn cookies die de meeste mensen denk ok wel kennen van die lekkere cookies met chocolade stukjes erin!! Mmmm heerlijk! 

Dan de Walker chips in de smaak salt en vinegar. Walker is een merk van lays volgens mij! Maar dan de Engelse variant...
Hij smaakt heerlijk het zijn echte Engelse chips met een lekker smaakje. Ze zijn niet te zout maar gewoon precies goed!

Dan de fruitpastilles dit zijn gewoon snoepjes die naar fruit smaak met suiker, simpel maar lekker! 

Dan een van de lekkerste dingen... De CRUNCHIE! Dit is zoooooo lekker! Echt waar ik meen het serieus! Het is een chocolade reep (melk chocolade) met daarin koek (crunchie gedeelte) en daarin honing! Echt een perfecte combinatie! Normaal ben ik niet zo van de honing maar dit is wel heel erg lekker!!! 

En dan de laatste (en misschien wel de beste) de flake! Ook een chocolade reep maar een erg luchtige! Het is een nog lekkerdere versie van een bros!!! Toen ik de eerste hap nam was ik echt zo blij!! Dit is echt heerlijk ben je ooit in Engeland koop dit!!! 


Dit was alles, het is echt super lekker allemaal! 

Doei! 

Forever 21 bestelling

Hoi allemaal,

Ik heb laatst een bestelling gedaan bij Forever 21 en het leek me leuk om mijn aankopen met jullie te delen!!


Als eerste deze te gekke warme comfy trui van... The Incredible Hulk! Het is een groene warme trui met een opdruk van een poster van The Hulk, ik zag hem en wilde hem meteen hebben! Ik vind dat soort shirts en truien heel erg leuk, (met superhelden erop) en het is gewoon een heel erg fijn model!
Dan nog een trui, maar toch net weer een hele andere, Het is een soort oudroze kleur en de trui is gebreid! Heerlijk maar af en toe kriebelt hij wel, maar dat maakt niets uit! Het is een vrij lange trui, I love it!
\
 
 
Dan dit helemaal te gekke shirt, nou ja shirt een soort driekwart trui... MET VOSJES! Dit is iets wat ik normaal niet zou kopen maar ik vond deze zo te gek, hij is warm maar niet te warm en hij zit lekker en staat leuk! I'm a happy girl
 
 
Dan een hele nette mooie blauwe blouse, ik voel met net Elsa (van Frozen) in deze blouse! Hij staat mooi maar ik moet hem wel in mijn broek doen want anders vind ik hem niet zo leuk!
 



Dan als volgende een hele warme maar te schattige witte trui met zwarte stipjes met de tekst trés cool! Ik wil al vrij lang gewoon een shirtje of trui met wit met zwarte stipjes en nu heb ik hem!!!! JEEEEEJ


Daarnaast kocht ik ook nog een lekker vest, wat ik gewoon over mijn zomer topjes heen aan kan trekken, ze verkopen ze ook bij de H&M maar ik was nu toch al bezig bij Forever 21 (en ik vind deze fijner). Hij is in allerlei kleuren verkrijgbaar maar ik koos gewoon een neutrale grijze kleur!
 
 
En dan als laatste (maar zeker niet de minste) een echt driekwart shirtje, met een tribal printje! Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op dit soort printjes! En ik vind de kleuren van dit shirt echt te schattig, ik draag hem op een lichte spijkerbroek en met mijn grijze vest wat ik ook bij Forever 21 kocht! Ook hier ben ik zooooooo blij mee!
Deze is helaas niet meer verkrijgbaar, dus kan ik er ook geen foto van laten zien...
 
Stel, je denkt nu echt wow forever 21 super winkel (is het ook!) klik dan op de advertentie op mijn blog, dan ben je gelijk helemaal goed ingesteld qua Europa etc.
 
Wat vinden jullie het leukste item?
 
 

dinsdag 11 februari 2014

Flashdance de musical

Hoi allemaal,

Een paar weken geleden ben ik naar de musical Flashdance geweest, een dansmusical van Albert Verlinde met in de hoofdrollen o.a. Anouk Maas en Jim Bakkum.


 


Een aantal dagen geleden was helaas de laatste voorstelling van deze prachtige show maar toch wilde ik even met jullie delen hoe geweldig deze voorstelling was!

www.flashdancedemusical.nl
Gebaseerd op de wereldberoemde film uit 1983 met Jennifer Beals in de hoofdrol en hitsongs als ’Flashdance - What a Feeling’, ‘Maniac’, ‘Gloria’, ‘Manhunt’ en ‘I Love Rock and Roll’ presenteert Albert Verlinde Entertainment , precies 30 jaar na de film, deze grootschalige theaterversie.
Flashdance is dé grootste reizende musical van dit theaterseizoen en is exclusief te zien in de grootste regiotheaters van Nederland.
Anouk Maas (Alex), Carry Tefsen (Hannah) en Jim Bakkum (Nick) zullen de hoofdrollen op zich nemen in dit theaterspektakel, waarin dans centraal staat. De dynamische choreografieën van o.a. de hoofdchoreograaf van So You Think You Can Dance Roy Julen en regisseur en choreograaf Martin Michel zullen de basis vormen voor deze spetterende dansmusicalsensatie.

 
 
Ik denk dat veel mensen het verhaal wel kennen maar goed voor de mensen die het niet kennen hier komt het in het kort:
Flashdance vertelt het verhaal van Alex (Anouk Maas), een jonge vrouw die overdag werkt als lasser in een staalfabriek, maar ’s nachts pas echt tot leven komt als danseres in een club. Ze heeft maar één droom; aangenomen worden op een prestigieuze balletschool, een van de beste dansopleidingen ter wereld. Een droom waar ze, ondersteund door haar oude balletlerares Hanna (Carry Tefsen), keihard voor knokt. Wanneer ze denkt dat een romance met haar baas Nick (Jim Bakkum), de kleinzoon van de fabriekseigenaar, het najagen van haar dromen in de weg staat, leert ze de ware kracht van de liefde kennen.
    
De muziek is fantastisch, het zijn liedjes die iedereen kent (What a feeling, Flashdance en Maniac)
De dansen zijn prachtig en ook nog eens mooi uitgevoerd door o.a. Anouk Maas (die fantastisch heeft gedanst). Zoals jullie wel weten houd ik super veel van dansen en zit ik op ballet dus dit was echt iets voor mij!
De zang was af en toe uit de muziek maar dat werd al snel vergeten door alle andere gaven dingen erom heen en als je zag hoe ze dansten kon het ook bijna niet anders!

Verder wil ik even zeggen dat ik helemaal verliefd ben geworden op de trui die Anouk Maas op de fot hierboven aanheeft dus als iemand weet waar ik zoiets kan kopen, vertel het dan!!!

Het verhaal sprak me erg aan, het gaat erom dat je altijd je dromen moet volgen. Ik vind dat ook best wel een ding van deze tijd! Dus follow your dreams!



Zijn jullie naar Flashdance geweest?
Weet iemand waar ik zo'n grijze trui kan kopen?

foto's: www.flashdancedemusical.nl
stukje verhaal: http://www.musical.nl/musical/flashdance


Follow